LAITESUKELLUSKURSSIT

OPI SUKELTAMAAN THAIMAASSA, KOULUTAMME KAIKKI KURSSIMME SUOMEN KIELELLÄ.

Thaimaa tarjoaa täydellisen lämpimät ja kirkkaat vedet. 
Missään ei ole yhtä vaivatonta ja helppoa oppia sukeltamaan kuin tropiikissa.

Koulutamme kansainvälisiä PADI-laitesukelluskursseja. PADI on maailman suurin sukellusorganisaatio ja sillä on erittäin kattava koulutusjärjestelmä, jossa noudatetaan maailmanlaajuisia standardeja.

Panostamme koulutuksessamme laatuun ja turvallisuuteen. Emme oikaise mutkissa 
vaan pidämme huolen, että oppilas saa tarvitsemansa ajan oppiakseen tarvittavat taidot turvalliseen sukeltamiseen.

Kurssin käymällä saat virallisen laitesukellusluokituksen, joka mahdollistaa osallistumisen sukellusretkille ympäri maailmaa. Sukellusharrastus alkaa peruskurssilla, Open Water Diver (OWD). Alaikäraja kurssille on 10 vuotta. Tämän kurssin jälkeen on mahdollista kouluttautua lisää erilaisilla jatkokursseilla aina ensimmäiselle ammattilaistasolle eli sukellusoppaaksi, Divemaster (DM) saakka tai jopa kouluttajaksi asti!

Jos haluat vain kokeilla sukelluslaitteita niin se on mahdollista päivän kestävällä sukelluskokeilulla, Discover Scuba Diving (DSD).

Kaikki asiakkaamme ovat vakuutettuja kurssin ajan sukellusvakuutuksemme kautta, joten kurssille osallistuvan ei tarvitse hankkia erillistä laitesukellusvakuutusta.

PADI:n laitesukelluskurssi Phuketissa, PADI:n laitesukelluskurssi Thaimaassa,
Kurssit_alkuun_tupla_ok_650_400.jpg

HALUATKO ALOITTAA JO SUOMESSA?

Mikäli haluat aloittaa peruskurssisi jo Suomessa niin voit tehdä sen Helsingissä yhteistyökumppanimme SeaSafetyn kanssa ja jättää avovesisukellukset Thaimaan lämpimiin ja kirkkaisiin vesiin!  
Lisätietoja sähköpostilla joko meiltä info@nostedive.com tai diving@seasafety.net.

OPPILAAN VASTUUT JA VELVOLLISUUDET:

Sukelluskurssi maksetaan heti ensimmäisenä kurssipäivänä. Kurssi katsotaan alkaneeksi, kun oppimismateriaali on annettu oppilaalle. Kurssimaksua ei palauteta jos oppilas keskeyttää kurssin. Jos oppilas joutuu olemaan poissa kurssilta esimerkiksi sairastumisen takia, on siitä ilmoitettava viipymättä sukelluskeskukselle. Kurssia on mahdollista jatkaa myöhemminkin. Kurssisuoritukset ovat voimassa 12 kk ja keskeytyksen yhteydessä oppilaalle annetaan todistus suoritetuista taidoista. Todistuksen avulla kurssia voi myöhemmin jatkaa myös muualla.

Sukelluskurssi on oppimisperusteinen, ei aikaperusteinen. Kurssin tieto- ja taitovaatimukset on täytettävä ennen kuin luokituskortti voidaan myöntää. Sukelluskurssiin kuuluu teorian itseopiskeluosuus, joka tulee olla tehtynä, jotta kurssin saa hyväksytysti suoritettua. Oppilaan täytyy lukea oppikirja ja tehdä kaikki siihen liittyvät kirjalliset kertaustehtävät. 

Oppilas saa kurssin ajaksi käyttöönsä kaikki tarvittavat sukellusvarusteet ja tarvittaessa myös DVD:n katselulaitteen kurssivideoita varten. Oppilas on velvollinen huolehtimaan lainaituista tavaroista kouluttajan antamien ohjeiden mukaan. Oppilaan vahingoittaessa, rikkoessa tai kadottaessa varusteita on hän korvausvelvollinen.

SUKELLUSKESKUKSEN JA KOULUTTAJAN VASTUUT JA VELVOLLISUUDET:

Kurssia johtavan kouluttajan tulee noudattaa PADI (Professional Associaton of Diving Instructors) standardeja kaikessa koulutustoiminnassaan. Kouluttajan tulee käydä oppilaan kanssa läpi kurssille määritellyt tieto- ja taitovaatimukset sekä tehdä sukelluskurssista hauska ja turvallinen kokemus.

SUKELLUSKURSSIN HINTAAN SISÄLTYY: 

Hotellikuljetukset Patongin, Karonin, Katan ja Chalongin alueilta. (Muilta alueilta noudettaessa perimme erillisen kuljetusmaksun). Tarvittavat venekyydit ja sukellukset. Varusteet käyttöön sukelluskurssin ajaksi (pois lukien Divemaster-kurssi). Lounas ja juomavesi kurssipäivinä, NOSTE t-paita ja oppikirja. Kansainvälinen luokituskortti hyväksytysti suoritetun kurssin jälkeen.

Haluatko kurssille? Ota meihin yhteyttä niin voimme sopia tarkemmin juuri sinulle sopivasta kurssista.

PADI:n sukelluskokeilu - DSD

Sukelluskokeilu (DSD)

HELPPO JA TURVALLINEN SUKELLUSKOKEILU

ALAIKÄRAJA                         8 VUOTTA

HINTA                                     ALKAEN 3 000 THB

KESTO                                   1-2 PÄIVÄÄ / 2-4 SUKELLUSTA

Oletko kiinnostunut kokemaan millaista sukeltaminen on? Haluatko ottaa selvää sopiiko sukellus juuri sinulle ennen peruskurssin aloittamista?
Voit tehdä kanssamme 1-2 päivän sukelluskokeilun.

Kokeilun aikana pääset tutustumaan siihen, miltä tuntuu käyttää sukelluslaitteita ja hengittää niiden kanssa veden alla. Pääset liikkumaan veden alla turvallisesti kouluttajan ohjaamana ja halutessasi käymään seuraavana päivänä meressä katsomassa trooppisia kaloja ja koralleja.

Kokeilussa viemme sinut uima-altaan äärelle missä kokeilet, harjoittelet ja opit laitesukellusta kansainvälisten turvallisuusstandardien mukaisesti. Kokeilussa pääset ensin tutustumaan sukelluslaitteisiin joiden kanssa teemme hieman kuivaharjoittelua. Siirrymme tämän jälkeen veteen,
jossa ensin teemme pinnalla ja sitten pinnan alla rauhallisesti muutamia harjoitteita.
Altaan matalassa päässä tehtyjen harjoitteiden jälkeen siirrymme varmuuden kasvaessa altaan syvempään päähän nauttimaan sukeltamisen painottomuudesta.

Kokeilu kestää noin 4-5 tuntia ja sisältää kuljetukset, varusteet, lounaan ja koulutuksen. Aloitusaika voidaan sopia sinun aikataulujesi mukaisesti.
Hinta alkaen 3 000 THB, riippuen majoitusalueestasi.

Allaspäivän jälkeen voit varata kauttamme toisen tai vaikka kolmannenkin sukelluspäivän jolloin lähdemme kauniille sukelluskohteelle katsomaan millaista trooppisella koralliriutalla on sukeltaa. Vaihtoehtoisesti voimme tehdä sukellukset sesonkiaikana myös Phuketin rannoilta.
Sukelluspäivän vaihtoehdoista voit lukea lisää päiväretket- sivultamme.

Huomioithan, että kokeilun aikana et opi kaikkia sukeltajan tarvitsemia taitoja ja teoriaa. Kokeilu ei siis tee sinusta luokitettua sukeltajaa, vaan siihen tarvitaan peruskurssin (OWD) suorittaminen. Jos suoritat kanssamme sukelluskokeilun (DSD) ja tahdot sen jälkeen jatkaa suoraan peruskurssille, niin saat meiltä 10% alennuksen peruskurssin hinnasta.

Heräsikö kiinnostus tai kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä, niin toteutamme juuri sinulle sopivan kokeilun Phuketin lämpimiin vesiin.

PADI:n peruskurssi - OWD

Peruskurssi (OWD)

OPI ALKEET ENSIMMÄISELLÄ LAITESUKELLUSKURSSILLASI

ALAIKÄRAJA                          10 VUOTTA

HINTA                                     17 000 THB 

HINTA SAFARILLA                 12 500 THB

KESTO                                    4 PÄIVÄÄ / 5 SUKELLUSTA

Haluatko oppia sukeltamaan? PADI:n Open Water Diver- kurssi on laitesukelluksen peruskurssi ja se on ensimmäinen askeleesi luokitetuksi sukeltajaksi. Tämän kurssin jälkeen saat kansainvälisen sukelluskortin ja olet ansainnut virallisen laitesukellusluokituksen. Kurssin jälkeen saat sukeltaa 18 metrin syvyyteen saakka ja voit osallistua kaikille sukellusretkille ja safareille ympäri maailmaa.

Tervetuloa yksilöllisille ja turvallisille sukelluskursseillemme. Kursseilla keskitymme pienryhmäopetukseen. Emme ota kursseillemme kolmea oppilasta enempää, ellei kyseessä sitten ole esim. kaveriporukka. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kouluttajallasi on enemmän aikaa kiinnittää huomiota juuri sinun opettamiseesi ja näin saat kurssistasi enemmän irti!

Tarjoamme PADIn uusimmat päivitetyt opit rauhallisella aikataululla oikomatta mutkissa. Oppimisen parantamiseksi suoritamme kurssin neljässä päivässä, jolloin oppilaalla on aikaa rauhassa sisäistää hyvät sukelluskäytännöt ja tulla hyväksi sukeltajaksi. Periaatteessa kurssin voi käydä läpi kolmessa päivässä, mutta käytännössä se ei ole hyvä idea. Peruskurssilla rakennetaan koko pohja tulevalle sukellusharrastuksellesi, joten sen asiasisältö on laaja ja omaksuminen ottaa oman aikansa.

Open Water Diver- kurssilla harjoittelemme ensin kaksi päivää uima-altaassa sukelluslaitteiden käyttöä ja sukellustaitojen perusteita sekä sukelluksen teoriaa. Opit mm. leijumaan veden alla (aivan kuin olisit painottomassa tilassa) sekä myös erilaisia selviytymistaitoja mahdollisten, mutta epätodennäköisten ongelmatilanteiden varalle.

Kurssilla opit myös sukellusteoriaa; mitä voit veden alla tehdä ja mitä et ja ennen kaikkea miksi näin on. Opit myös suunnittelemaan ja toteuttamaan sukelluksen itsenäisesti ja turvallisesti. Oppiminen on helppoa kouluttajan opastuksella ja apuvälineinä käytetään opetusvideota ja oppikirjaa.
Alkuharjoitusten jälkeen pääsemme tositoimiin ja lähdemme merelle tutustumaan Phuketin lähialueiden sukelluskohteisiin ja harjoittelemaan oppimiasi taitoja oikeassa sukellusympäristössä. Kurssin aikana tulet huomaamaan miten helppoa sukeltaminen on. Vaikka ensimmäisenä päivänä koheltaisitkin altaassa niin viimeisenä päivänä liikut vedessä jo varsin sulavasti. Kun kurssi on käyty hyväksytysti niin sinut luokitetaan kansainväliseksi laitesukeltajaksi.

NOSTE sukelluskeskus tarjoaa nyt jokaisen OWD- kurssin päätteksi ylimääräisen sukelluksen kaupan päälle, meidän kurssipaketissamme on siis jopa viisi sukellusta!

Kurssin aikataulu:
 
Päivä 1: Alkaa kello 8.30. Teoriaa ja allasharjoituksia. Päättyy yleensä kello 16.
Päivä 2: Alkaa kello 8.30. Teoriaa ja allasharjoituksia. Päättyy yleensä kello 16.
Päivä 3: Alkaa kello 7.30. Veneellä lähisaarelle sukeltamaan. Päättyy yleensä kello 15.
Päivä 4: Alkaa kello 7.30. Veneellä lähisaarelle sukeltamaan. Päättyy yleensä kello 18.

Kurssin hintaan sisältyy joka päivä lounas, venepäivinä myös aamiainen, virvokkeet, hotellikuljetukset (Chalong, Kata, Karon, Patong alueilta), oppimateriaalit ja viralliset kortitusmaksut, oppilasvakuutus, sukellusvarusteet ja NOSTE t- paita.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä niin katsotaan juuri sinulle paras mahdollinen tapa suorittaa kurssisi.

PADI :n jatkokurssi - AOWD

Jatkokurssi (AOWD)

SYVENTÄVÄ JA MONIPUOLINEN JATKOKURSSI

ALOITUSVAATIMUKSET        OWD

ALAIKÄRAJA                          12 VUOTTA

HINTA                                     13 000 THB 

HINTA SAFARILLA                   9 000 THB

KESTO                                    2 PÄIVÄÄ / 6 SUKELLUSTA

PADI:n jatkokurssi, Advanced Open Water Diver (AOWD) hioo peruskurssin käyneen sukeltajan taitoja toimia veden alla ja vie sukeltajan syvemmälle, sekä tutustuttaa mielenkiintoiseen merenalaiseen maailmaan paremmin. Kurssilla on mahdollista päästä esim. tutustumaan hylkyihin.

Jatkokurssi on suunniteltu parantamaan osallistujan sukellustaitoja ja ymmärrystä vedenalaisen maailman ihmeistä. Kurssin aikana syvennetään ajattelutapaasi sukeltajana ja ymmärrystäsi ilman kulutuksestasi ja sen vaikutuksesta sukelluksen suunnitteluun. 
Kurssin käytyäsi saat luokituksen sukeltaa 30 metrin syvyyteen ja näin pääset entistä paremmin nauttimaan hienoista sukelluskohteista, kuten esimerkiksi Thaimaan Richeliu Rockista ja Sea Chart- tai King Cruiser- hylyistä.

Kurssin aluksi saat oppikirjan, yleensä jo kurssia edeltävänä päivänä. Kurssi suoritetaan kahtena päivänä veneretkillä Phuketin ja Phi Phi-saarten sukelluskohteilla. Veneretkien aikana teet viisi koulutussukellusta ja yhden kertaussukelluksen. Koulutussukellusten aiheista saat itse valita osan ja osa on pakollisia. Päivät alkavat noin kello 7.30 ja päättyvät noin 18.00

PAKOLLISET OSIOT:

Navigointi:  Opit suunnistamaan veden alla kompassin kanssa ja ilman.
Syväsukellus: Tunnistat syvempien sukellusten riskit ja saat luokituksen sukeltaa 30 metrin syvyyteen.

VALINNAISET OSIOT:

Nosteenhallinta: Parannat nosteehallintaasi ja opit erilaisia potkutekniikoita.
Virtasukellus: Opit sukeltamaan virtauksissa ja ottamaan ne huomioon sukelluksen suunnittelussa.
Digitaalinen kuvaus: Perehdytään vedenalaiseen kuvaukseen ja pääset kuvaamaan veden alla.
Venesukellus: Perehdytään venesukellustekniikoihin ja sukellustukialuksen perusasioihin.
Kalantunnistus:  Opit tunnistamaan erilaisia mereneläviä ja niiden lajikäyttäytymistä.
Hylkysukellus: Tutustut hylkysukeltamiseen ja sen vaarojen välttämiseen.
Etsintä ja nosto: Opit tehokkaasti etsimään kadonneita esineitä ja tuomaan painaviakin esineitä turvallisesti pintaan.
Nitrox: Opit rikastetun ilman käytön perusteet ja saat luvan sukeltaa max. 32% rikastetulla ilmalla.
HUOM! Tämä osio vaatii erillisen Nitrox-oppikirjan ostamista. 
Yösukellus: Miten varustaudutaan yösukellukseen ja kuinka sukelletaan turvallisesti pimeässä (tämä osio järjestetään vain safarien yhteydessä).

AOWD- kurssin hinta sisältää oppimateriaalin, kortitusmaksun, vakuutuksen, veneretket, hotellikuljetukset (Chalong, Kata, Karon, Patong alueilta), aamiaisen ja lounaan merellä, virvokkeet ja tarvittavat sukellusvarusteet sekä NOSTE t- paidan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa kurssi jo tänään!

PADI:n pelastussukeltajakurssi - Rescue Diver Course - RD

Pelastussukeltaja (RD)

KASVATA ITSEVARMUUTTASI JA OPI MITEN TOIMIA ERILAISISSA HÄTÄTILANTEISSA. 

ALOITUSVAATIMUKSET        AOWD JA ENSIAPUKORTTII

ALAIKÄRAJA                          15 VUOTTA

HINTA                                     12 800 THB

KESTO                                    2 PÄIVÄÄ /  2 SUKELLUSTA

PADI:n Pelastussukeltaja- kurssi, Rescue Diver (RD) opettaa riskinhallintaa, potentiaalisten vaaratilanteiden tunnistamista ja miten sukeltaja voi oikeasti auttaa muita hätään joutuneita sukeltajia. Kurssi on haastava, mutta samalla monien suusta jälkikäteen kuultuna "yksi hauskimmista sukelluskursseista".

HUOM! TÄMÄ KURSSI VAATII ENSIAPUKORTIN. Esimerkiksi Suomen Punaisen Ristin EA1. Jos sinulla ei ole ensiapukorttia niin voit suorittaa kortin kauttamme. Kurssin suoritettuasi saat kansainvälisen ensiapukortin itsellesi. Ensiapukurssi kestää yhden päivän ja maksaa 4 500 THB.

Pelastussukeltajakurssin aloitamme teoriaopinnoilla. Pääset katsomaan opetusvideoita ja saat oman oppikirjan, jonka kertauskysymyksiin sinun tulee vastata. Teoriaosuuden jälkeen siirrymme uima-altaalle yhdeksi päiväksi harjoittelemaan riskienhallintaa ja hädässä olevien pelastamistoimia.
Viimeisenä päivänä merellä harjoittelemme lisää edellisenä päivänä opiskeltuja taitoja ja käymme läpi erilaisia skenaarioita soveltaen oppimiasi taitoja käytännön tilanteissa. Tämä päivä on tarkoituksella stressaava ja vaatii keskivertotason fyysisen kunnon.

PADI Rescue Diver- luokitus on pakollinen ennen kuin voit aloittaa Divemaster- kurssin. Rescue Diver- kurssin hinta sisältää lounaan 
uima-altaalla, aamiaisen sekä lounaan merellä, hotellikuljetukset (Chalong, Kata, Karon ja Patong alueilta), oppimateriaalit, kortitusmaksun, sukellusvarusteet ja NOSTE t- paidan!

PADI:n Nitroxkurssi

Rikastettu ilma (Nitrox)

ENEMMÄN AIKAA SYVYYKSIIN 

ALOITUSVAATIMUKSET        OWD

ALAIKÄRAJA                          15 VUOTTA

HINTA PÄIVÄRETKELLÄ        8 300 THB                                                

HINTA SAFARILLA                  6 300 THB

KESTO                                     1 PÄIVÄ / 2 SUKELLUSTA

PADI:n Nitrox- kurssia suositellaan erityisesti sukeltajille joiden ilmankulutus on hyvä ja se mahdollistaa sukeltamisen 20 metrin alapuolella pidempään. Ympäri maailmaa monet huippukohteet, kuten kuuluisimmat sukellettavat hylyt ovat yli 20 metrin syvyydessä ja näihin kohteisiin Nitrox on täydellinen ratkaisu.

Nitrox- kaasu on käytännössä tavallista ilmaa, jossa on hieman enemmän happea. Nitrox pienentää typpikertymää ja pidentää sukeltajan mahdollista pohja-aikaa sukelluksella. Jos normaalilla paineilmalla sukeltaja voi viettää syvyydessä noin 30 minuuttia, Nitrox-kaasulla sukeltaja pystyy olemaan siellä lähes tunnin. 

Nitroxia ei kuitenkaan saa ostaa tai käyttää ellei ole ensin käynyt Nitrox- kurssia. Kurssin voi tehdä yhdessä päivässä – jopa parissa tunnissa. Me tarjoamme kaksi vaihtoehtoa kurssin suorittamiseen, päiväretkellä tai safarilla.

Päiväretkivaihtoehdossa opit teorian ja pääset tekemään kaksi sukellusta Nitrox- kaasua käyttäen. Päiväretkellä kurssipäivä alkaa noin kello 7.30 ja päättyy noin kello 15. Tämän lisäksi käymme teoriaa muutaman tunnin läpi ja teemme loppukokeen.

Safarivaihtoehdossa opit teorian ja voit halutessasi sukeltaa vaikka koko safarin Nitrox- kaasua käyttäen. Tällöin voit ostaa Nitrox-paketin, jonka hinta vaihtelee safareittain (1 400 THB - 4 300 THB). Voit myös tehdä yksittäisiä sukelluksia Nitroxilla jos et halua ostaa pakettia koko safarille. Safarilla teoria käydään läpi safaripäivien aikana ja kurssin päätteksi tehdään loppukoe.

Kurssin hintaan päiväretkellä sisältyy aamianen, lounas, virvokkeet, hotellikuljetukset (Chalong, Kata, Karon, Patong alueilta), oppimateriaalit ja viralliset kortitusmaksut, sukellusvarusteet sekä kolme tankkia Nitroxia ja NOSTE t- paidan.

Nitrox- kurssi on yksi viidestä erikoiskurssista, jotka tarvitset saavuttaaksesi Master Scuba Diver- luokituksen, niin sanotun "sukelluksen mustan vyön".

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä niin toteuttetaan juuri sinulle paras mahdollinen tapa suorittaa kurssisi.

PADI:n Nosteen huippuhallintakurssi - PPB

Nosteen huippuhallinta (PPB)

TÄYDELLINEN LEIJUNTA PINNAN ALLA 

ALOITUSVAATIMUKSET        OWD 

ALAIKÄRAJA                          15 VUOTTA

HINTA                                      7 000 THB

HINTA SAFARILLA                  5 000 THB

KESTO                                    1 PÄIVÄ / 3 SUKELLUSTA                                                

Sukeltamisesta entistä helpompaa?

Onko nosteenhallinnassasi parantamisen varaa? Tuntuuko paikollaan oleminen sukeltaessa hankalalta tai etkö osaa vielä peruuttaa? Nosteen hallinta on äärimmäisen tärkeää vedenalaisessa valokuvaamisessa. Sattuupa usein myös niin, että sukeltajan ilmankulutus paranee nosteen huippuhallinta- kurssin, Peak Performance Buoyancy (PPB) myötä oikean painotuksen löydyttyä.

Tällä kurssilla keskitymme sukellustaidoista ehkä tärkeimpään eli nosteen hallintaan. Opit pysymään paikoillasi juuri haluamassasi asennossa ja löytämään oikean painotuksen. Harjoittelemme myös erilaisia potkutekniikoita, peruuttamista ja helikopterikäännöksiä.
Ennen kaikkea opit enemmän ennakoimaan ja rentoutumaan veden alla.

Kurssi toteutetaan yhden päiväretken aikana Phuketin tai Phi Phi- saarten sukelluskohteilla. Päivä alkaa noin 7.30 ja päättyy noin kello 18.

Nosteen huippuhallinta- kurssin hintaan päiväretkellä sisältyy aamiainen, lounas, virvokkeet, hotellikuljetukset (Chalong, Kata, Karon, Patong alueilta), oppimateriaalit ja viralliset kortitusmaksut, sukellusvarusteet sekä NOSTE t- paidan.

Nosteen huippuhallinta- kurssi on yksi viidestä erikoiskurssista jotka tarvitset saavuttaaksesi Master Scuba Diver- luokituksen, niin sanotun "sukelluksen mustan vyön".

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa kurssi!

PADI:n virtasukelluskurssi

Virtasukellus

RENTOUDU JA ANNA VIRRAN VIEDÄ

ALOITUSVAATIMUKSET       OWD

ALAIKÄRAJA                         12 vuotta

HINTA                                     7 000 THB

HINTA SAFARILLA                 5 000 THB

KESTO                                   1 päivä / 3 sukellusta

Sukellatko paljon trooppisissa vesissä, joissa vuorovesien vaihtelu tuo virtaukset mukaan sukeltamiseen? Oletko epävarma sukeltaessasi virtauksissa tai ovatko ne sinulle uusia asioita, jota ei Suomen vesissä ole tullut vastaan? 
Paras tapa oppia virtasukellus turvallisesti on harjoitella virtasukellusta kouluttajan kanssa.

Virrassa sukeltaminen on yksi rennoimpia tapoja sukeltaa, annat vain virran viedä, leijut mukana leppoisasti ja nautit maisemista.
Jotkut vertaavat virtasukellusta riippuliitoon tai laskuvarjohyppyyn, siinä on samanlaista viehätystä ilman, että tarvitsee olla huolissaan varjon aukeamisesta.

Se voi kuitenkin olla myös stressaavaa jos et tarkkaan tiedä miten virrassa kuuluisi sukeltaa.
Virtasukelluskurssilla laajennetaan oppilaan tietoja ja taitoja virtasukellusten suunnittelusta ja toteuttamisesta, turvallisuudesta, mahdollisista vaaroista ja vaarojen välttämisestä. Sukelluksilla opettelemme erilaisia virtasukellustekniikoita, kuten mm. pintapoijun käyttöä sukelluksen aikana. Pääset myös halutessasi kokeilemaan veteen menoa negatiivisella nosteella eli liivi tyhjänä suoraan pinnan alle laskeutumista. Kurssin aikana opit myös teoriaa virtausten esiintymisestä ja synnystä eripuolilla maailmaa sekä ympäristön vaikutuksesta virtauksiin.

Kurssi toteutetaan yhden päiväretken aikana Phuketin sukelluskohteilla. Päivä alkaa noin 7.30 ja päättyy noin kello 18.

Virtasukellus- kurssin hintaan päiväretkellä sisältyy aamiainen, lounas, virvokkeet, hotellikuljetukset (Chalong, Kata, Karon, Patong alueilta), oppimateriaalit ja viralliset kortitusmaksut, sukellusvarusteet sekä NOSTE t- paidan.

Virtasukellus- kurssi on yksi viidestä erikoiskurssista, jotka tarvitset saavuttaaksesi Master Scuba Diver- luokituksen, niin sanotun "sukelluksen mustan vyön".

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa kurssi jo tänään!

PADI:n syväsukeltajakurssi - Deep

Syväsukeltaja (Deep)

SYVÄSUKELLUKSEN ERIKOISKURSSI VIE SINUT 40 METRIIN ASTI

ALOITUSVAATIMUKSET        AOWD

ALAIKÄRAJA                          15 VUOTTA

HINTA                                     12 500 THB

HINTA SAFARILLA                   9 000 THB

KESTO                                    2 PÄIVÄÄ / 6 SUKELLUSTA

Kiehtooko yhä syvempi vedenalainen maailma? Onko juuri se hienoin hylky tai kaunein pinaakkeli tavoittamattomissasi alle 30 metrin syvyydessä? PADI:n Syväsukeltaja- kurssilla saat luokituksen 40 metrin syvyyteen, samalla opit miten riskit lisääntyvät, mutta myös miten niitä voi hallita.

Kurssi kestää kaksi päivää ja sen aikana tehdään veneestä kuusi sukellusta. Osassa sukelluksista harjoittelemme nosteen hallintaa ja lisäilman kuljettamista pinnan alla, osa sukelluksista keskittyy syvyyden aiheuttamaan paineen- ja värienvaihtelun tutkimiseen.
Opimme myös tunnistamaan typpinarkoosin oireita ja hallitsemaan niitä sekä reagoimaan mahdollisiin ongelmatilanteisiin syvemmällä käyttämällä oikeita syväsukellustekniikoita.

Kurssin syvimmillä sukelluksilla näemme silloin tällöin myös jotain harvinaista, kuten jättimäisiä rauskuja tai haita.

Syväsukeltaja- kurssin hintaan päiväretkellä sisältyy aamiainen, lounas, virvokkeet, hotellikuljetukset (Chalong, Kata, Karon, Patong alueilta), oppimateriaalit ja viralliset kortitusmaksut, sukellusvarusteet sekä NOSTE t- paidan.

Syväsukeltaja- kurssi on yksi viidestä erikoiskurssista, jotka tarvitset saavuttaaksesi Master Scuba Diver- luokituksen niin sanotun "sukelluksen mustan vyön".

Huipputarjous! Tee Syväsukeltaja- kurssi safarimatkan yhteydessä ja saat kurssin hintaan 9 000 THB!

Sidemountkurssi

Sidemount

SIDEMOUNT KURSSI ANTAA ENEMMÄN  AIKAA PINNAN ALLE

ALOITUSVAATIMUKSET         OWD

ALAIKÄRAJA                           15 VUOTTA

HINTA                                       19 000 THB

KESTO                                      3 PÄIVÄÄ / 4 SUKELLUSTA

Sidemount- kurssin aikana opit sidemount- varusteilla sukeltamisesta saatavien monien hyötyjen lisäksi myös seuraavia käytännön asioita:

-Kokoamaan ja löytämään oikeat asetukset sidemount- sukellusvarusteille.
-Löytämään oikean painotuksen ja tasapainon, jotta saat täydellisen nosteenhallinnan pinnan alla
-Hallitsemaan kaasunkulutustasi tankeissa sukellussuunnitelman mukaisesti
-Reagoimaan ja toimimaan oikein mahdollisissa ongelmatilanteissa sidemountilla sukeltaessasi

Kurssi toteutetaan kolmen päivän aikana, joista ensimmäisellä käymme läpi teoriaa ja harjoittelemme sidemount- varusteiden kanssa sukeltamista uima-altaalla.

Toisena ja kolmantena päivänä teemme molempina päivinä kolme sukellusta merellä avovedessä. Näiden sukellusten aikana harjoittelemme altaalla oppimiamme taitoja ja etsimme sinulle täydellisen nosteenhallinnan pinnan alla.
Tulet huomaamaan kuinka täydellinen sukellusasento löytyy kuin itsestään sidemount- varusteiden kanssa.

Sidemount- kurssin hintaan sisältyy allaspäivän aikana lounas ja avovesipäivien aikana aamiainen, lounas sekä virvokkeet.
Lisäksi hintaan sisältyy hotellikuljetukset (Chalong, Kata, Karon, Patong alueilta), oppimateriaalit ja viralliset kortitusmaksut, sukellusvarusteet sekä NOSTE t- paita.

Sidemount- kurssi on yksi viidestä spesiaalikurssista jotka tarvitset saavuttaaksesi Master Scuba Diver- luokituksen, niin sanotun "sukelluksen mustan vyön".

Huipputarjous! Tee sidemount- kurssi safarimatkan yhteydessä ja saat kurssin hintaan 15 000 THB!
Mikäli teet sidemount- kurssin safarimatkalla, teemme allasharjoitukset Phuketissa ennen safarin alkua.

PADI:n sukellusopaskurssi - DM

Sukellusopas (DM)

SUKELLUSOPASKURSSI ON ENSIMMÄINEN AMMATTILAISTASON KURSSI.

ALOITUSVAATIMUKSET        PADI RESCUE, 40 SUKELLUSTA, ENSIAPUKORTTI

ALAIKÄRAJA                          18 VUOTTA

HINTA ALKAEN                       43 000 THB

KESTO                                     3 - 9 VIIKKOA

TAHDOTKO SUKELLUSAMMATTILAISEKSI TROPIIKKIIN TAI HAASTAA TAITOSI?

Kaipaatko haastetta tai muutosta elämääsi? PADI- sukellusopaskurssi, Dive Master (DM) on unohtumaton kokemus ja ensimmäinen PADI:n ammattilaistason sukelluskurssi. Kurssi tekee sinusta virallisen kansainvälisen sukellusoppaan.

Jos sinulla ei ole voimassa olevaa ensiapukorttia, niin voit suorittaa kanssamme kansainvälisen ensiapukurssin hintaan 4 500 THB. Kortti on voimassa kaksi vuotta.

Tarvitset kurssia varten myös lääkärintodistuksen sukelluskelpoisuudestasi. Lääkärintodistuksen saat myös täältä Phuketista vakiolääkäriltämme vaivattomasti.

Divemaster Training- osion (DMT) aikana opit enemmän kuin edellisillä kursseilla yhteensä. Sukellusteorian ymmärtäminen ja sukellustaitosi nousevat aivan uudelle tasolle.


Kurssin aikana opit mm:
   • Toimimaan roolimallina ja osoittamaan ammattimaisuutta
   • Opastamaan ja johtamaan sukellusryhmää
   • Avustamaan kouluttajaa kursseilla
   • Vetämään itsenäisesti joitain PADI:n ohjelmia
   • Sukeltajan perustaidot entistä paremmin
   • Syvällistä sukellusteoriaa
   • Sukellusturvallisuutta ja riskienhallintaa
   • Valmistelemaan sukellusretken
   • Etsimään ja nostamaan esineitä nostosäkillä
   • Syväsukeltamisen tekniikoita
   • Sukellusturvallisuutta ja riskienhallintaa
   • Sukellusliiketoiminnan perusteita

Kurssin minimisuoritusaika PADI:n standardien mukaan on kolme viikkoa, joka on todella tiukka aikataulu. Suosittelemmekin varaamaan enemmän aikaa kurssiin, jotta saat enemmän kokemusta. Keskimääräinen kurssin suorittamisaika oppilailla on neljä - kuusi viikkoa. Voimme auttaa asunnon löytämisessä Phuketista, hinnat alkaen 8 000 THB / kuukausi.

Huomioithan, että kurssin hintaan eivät kuulu PADI- luokitusmaksut eivätkä sukellusvarusteet. Oppilaalla on mahdollisuus vuokrata sukellusvarusteet Nosteelta tai hankkia omat. Meidän kauttamme saat alennusta kaikista uusista varustehankinnoista Phuketin tukkumyymälöistä – kysy tarkemmin! Jos mielit töihin sukellusoppaan tehtäviin niin sinulla tulee kuitenkin olla omat sukelluvarusteet viimeistään siinä vaiheessa (mukaan lukien sukellustietokoneen, kirjoitusalustan, kompassin, veitsen, pintapoijun ja kelan).

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä niin toteutetaan juuri sinulle paras mahdollinen tapa suorittaa kurssisi.

PADI:n kouluttajakurssi - suomeksi

Kouluttajakurssi (IDC)

MUUTA ELÄMÄSI JA RYHDY PADI- KOULUTTAJAKSI PARATIISISSA

ALOITUSVAATIMUKSET    PADI DM / VASTAAVA LUOKITUS, 60 SUKELLUSTA (TUTKINTOON 100)

ALAIKÄRAJA                      18 VUOTTA

                                            LÄÄKÄRINTODISTUS SUKELLUSKELPOISUUDESTA

HINTA                                  ALK. 40 000 THB + PADI MAKSUT JA MATERIAALIT

Eikö loska nappaa? Tahdotko ryhtyä sukellusammattilaiseksi ja PADI- kouluttajaksi? 
Nyt se on mahdollista Thaimaan Phuketissa. Kaiken lisäksi Suomen kielellä!

Jos olet jo minkä tahansa sukellusorganisaation Divemaster niin nyt on mahdollisuutesi ottaa seuraava askel ammattisukelluksen maailmaan. PADI IDC- kouluttajakurssilla sinusta leivotaan yksi PADI Open Water Scuba Instructor- laitesukelluskouluttajista, joita työllistää suurin osa maailman sukelluskeskuksista.

Kun teet kurssin kanssamme teet sen erittäin kokeneen suomalaisen PADI Course Directorin eli kouluttajien kouluttajan JP Vuorion kanssa. Emme tingi laadusta, emmekä turvallisuudesta vaan kurssi sisältää kaiken tarpeellisen, että paljon ylimääräistä, jotta sinusta tulisi kertaheitolla huippukouluttaja.

MITÄ KURSSI SISÄLTÄÄ:

Kurssillamme saat hyvän opastuksen siihen mikä sinua kurssin jälkeen odottaa kouluttajana. Teemme paljon opettamisharjoituksia sekä vanhojen taitojen ja tietojen kertaamista. Kurssin käyminen myös huomattavasti lisää itseluottamustasi toimia vaikeissa tilanteissa ja oppilaiden edessä.

Kouluttajakurssissa on kolme osiota: EFRI (Emergencty First Responder Instructor) ensiapukouluttajakurssi, IDC (Instructor Development Course) sukelluskouluttajakurssi sekä IE (Instructor Examination) loppukoe.

Ensimmäinen osio on EFRI- ensiapukouluttajakurssi, jonka pidämme suomeksi. Jos satut olemaan jo jonkin muun organisaation ensiapukouluttaja voit hypätä tämän osion yli eikä sinun luonnollisesti tarvitse siitä silloin maksaa. Tärkeää vain on, että voit sukelluskouluttajana myös antaa oppilaillesi ensiapukoulutuksen ennen Rescue Diver- tai Divemaster- kurssia.

Toinen osio on IDC- sukelluskouluttajakurssi, jonka pidämme suomeksi. IDC:ssä kertaat sukellusteoriaa, opit PADI:n koulutusstandardeja ja koulutustekniikoita sekä vedessä, että luokkahuoneessa. Teoria ja vedenalaiset taidot ovat samat kuin Divemaster- kurssilla. Halutessasi voit kerrata taitoja kanssamme altaassa ennen kurssia. Suosittelemme, että luet täältä löytyvän Dive Theory Study Guiden ennen kurssia.

Kolmas osio on IE loppukoe, joka pidetään englanniksi ja sen pitää kurssimme ulkopuolinen PADI:n lähettämä tarkastaja Instructor Examiner. Loppukokeessa sinulta testataan IDC:ssä opittu teoriatietämyksesi, allasosaamisesi sekä avovesiosaamisesi. Ensiaputaitojasi ei mitata. Jos et läpäise loppukoetta et saa luokitusta, mutta kokeen uusiminen myöhemmin on mahdollista.

MIKSI MEIDÄN KANSSAMME?

1. Kouluttajamme on ajan hermolla ja käyttää kattavaa omaa kokemustaan opettamisessa. Hän kouluttaa joka vuosi kaikkia kursseja mitä sinäkin voit alkaa opettamaan ja kertoo miten välttää yleisimmät virheet.

2. Käytämme keskustelua opetusmuotona, se jää paremmin mieleen kuin videot. Emme opeta ''MITÄ'' vaan ''MIKSI'' sekä ''MITÄ JOS?''

3. Aina on aikaa niin kahdenkeskisille keskusteluille, ylimääräisille harjoituksille kuin tietojesi tarkistamisellekin.

4. Phuketin olosuhteet ovat mainiot. Vesi on kirkasta ja lämmintä ja voit kurssilla keskittyä olennaiseen. Ennen kurssin alkua tarjoamme ILMAISEN PÄIVÄRETKEN parhaille kohteille katsomaan koralleja, kilpikonnia ja riuttahaita. Näet samalla kouluttajia ja oppaita tositoimissa.

Lisäksi kurssi on pienikokoinen. Maksimiosallistujamäärä on tilanteesta riippuen neljästä kuuteen oppilasta, jolloin sinä ja oppimisesi saa enemmän huomiota, kuin isoissa koulutuskeskuksissa. Jos kiinnostuit ota yhteyttä pikaisesti ennen kuin paikat täyttyvät!

Kurssin yhteydessa on mahdollista suorittaa Nitrox- kouluttajakurssi samaan hintaan. Maksat vain materiaalit ja PADI- maksut.

MITÄ KURSSIN JÄLKEEN?

Kurssin jälkeen saat Active Teaching statuksen ja luokituksen kouluttaa seuraavia PADI:n kursseja: DSD- kokeilu, OWD, AOWD, Rescue Diver, Divemaster, Project Aware- kurssit ja Peak Performance Buoyancy. Jos haluat voit samaan syssyyn kouluttautua myös Specialty- kouluttajaksi loppukokeesi jälkeen ja alkaa kouluttamaan esimerkiksi Deep- tai Wreck Specialty- kurssia. 

KURSSIN HINNOITTELU:

Sekä EFRI- että IDC- kurssit vaativat pakolliset oppimateriaalit, jotka oppilas voi joko ostaa itse etukäteen jo Suomesta tai sitten meidän kauttamme edullisemmin Phuketista. Älä osta mistään käytettyjä oppimateriaaleja sillä kurssisuoritusten rekisteröimiseen tarvitaan materiaalien mukana tuleva kertakäyttöinen hologrammikoodi, jonka saat vain, kun ostat materiaalit kaupasta tai meidän kauttamme Phuketista.

Jokaisesta kurssimme osiosta peritään erikseen kurssimaksu (Thaimaan Bahteissa, maksetaan kurssin alkaessa), sekä PADI:n oma rekisteröitymismaksu (Australian Dollareissa, jonka voi maksaa lopuksi kortilla). Muista, että jos olet jo ensiapukouluttaja ei sinun tarvitse osallistua eikä maksaa EFRI- kurssia. Tämän vuoksi hinnoittelu onkin hieman monimutkainen:

EFRI OSIO

EFRI- ensiapukouluttajakurssi: 12 000 THB
EFRI- oppimateriaalit meidän kauttamme: 7000 THB
EFRI- kouluttajarekisteröintimaksu: 156 AUS$ Australian Dollaria
= Yhteensä 19 000 THB + 156 AUS$

IDC JA IE OSIOT

IDC- laitesukelluskouluttajakurssi: 40 000 THB
IDC- crewpack meidän kauttamme: 20 000 THB
PADI- kouluttajarekisteröintimaksu: 227 AUS$ Australian Dollaria
IE loppukokeen PADI- maksu: 785 AUS$ Australian Dollaria
= Yhteensä 60 000 THB + 1012 AUS$

MAKSUTAVAT

Kurssimaksut ja oppimaksut voit maksaa meille tilisiirtona tai käteisellä Euroina tai Thaimaan Bahteina. PADI AUS$- maksut sinulta veloitetaan luotto- tai maksukortilta kurssien suorittamisen jälkeen.

JO ASSISTANT INSTRUCTOR?

Oletko jo PADI Assistant Instructor eli Apukouluttaja? Tällöin saat IDC- kurssista alennusta 15 000 THB!

STAFF INSTRUCTORIKSI?

Jos olet jo PADI- kouluttaja ja haluat nostaa osaamisesi ja luokituksesi Staff Instructor tasolle on sekin IDC- kurssien yhteydessä nyt mahdollista. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

MAJOITTUMINEN

Kauttamme saat edulliset majoitusratkaisut. Oma huoneisto kuukaudeksi alkaen 8000 THB tai kysy lyhyempiä hotelliratkaisuja!

Kurssi vedetään yhteistyössä IDC Center Rumblefish #S-36488 kanssa. Pääkouluttajana toimii Course Director JP Vuorio.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä niin jutellaan tarkemmin!