Päiväretket

SUKELLUSTA, AURINKOA JA KAUNIITA MAISEMIA

Päiväretkillä pääset tutustumaan Phuketin hienoihin lähikohteisiin ja ehdit vielä illaksi takaisin mantereelle illalliselle ystävien ja perheen kanssa.

Päiväretket lähtevät Phuketista Chalongin satamasta, jonne teidät noudetaan hotelliltanne aamulla. Veneellä on tarjolla aamiainen ja erilaisia juomia, päivän aikana tarjoillaan myös lounas ja myöhemmin hedelmiä. Paluu takaisin hotellillenne tapahtuu retkestä riippuen 15-19 aikoihin.

Kohteiden kauniit ja värikkäät riutat luovat monipuolista ja kirjavaa nähtävää veden alla. Tavallisimpia sukelluskumppaneita ovat värikkäät papukaijakalat, huulikalat, kilpikonnat, riuttahait, mureenat sekä siipisimput eli tunnetummin leijonakalat. Myös seinämien ravut ja merietanat ovat mielenkiintoista katsottavaa.

Retket tehdään hyvätasoisilla ja turvallisuuteen panostavilla aluksilla, joilla voit huoletta nauttia auringosta, merenalaisista ja pinnan päälisistä maisemista sekä kokin aluksella valmistamasta tuoreesta ruoasta.

Suomalainen opas on mukana kaikilla sukellusretkillä.

Sukellusvakuutus on retkillämme pakollinen. DAN ja AquaMed yms. vakuutukset kelpaavat hyvin.
Jos sinulla ei ole vakuutusta tarvitset kauttamme saatavan sukellusvakuutuksen. Veloitamme tästä 300 THB / päivä.

MUKAAN TARVITSET:

-Uima-asun
-Mahdolliset sukellusvarusteet (myös vuokrattavissa meiltä)
-Pyyhkeen
-Kameran
-Sukat estämään mahdolliset räpylöiden aiheuttamat hiertymät

MILLOIN:

Päiväretkiä järjestetään joka päivä useille eri kohteille.

HINNAT alkaen:

Kaksi sukellusta
Kolme sukellusta
Ei sukeltava/snorklaaja
Rantasukellus Kata Beach, 2 sukellusta
Rantasukellus Ao Sane, 2 sukellusta
*Rantasukelluksien hintaan lisätään
taksin hinta tarvittaessa
Vuokravarusteet
Phi Phi luonnonpuistomaksu

3 500 THB
4 200 THB
2 300 THB
3 400 THB
3 100 THB


500 THB
600 THB

Koko perheen päiväretki:

Snorklaaja
Snoklaaja 5-10v
Lapset 2-5v Ilmaiseksi
Sukeltajat, 2 sukellusta
Vuokravarusteet
Sukelluskokeilu, 1 sukellus 
Sukelluskokeilu, 2 sukellusta

2 500 THB
1 800 THB

3 500 THB
500 THB
4 500 THB
4 750 THB
Hyppaa_uimaan_650_440.jpg
Sukellus PhuketShark pointin värikkäät korallit
kanootti_paivaretket_650_440.jpgLasipohjainen kajakki kokoperheen päiväretkellä
Sukeltajan päiväretket Phuketissa

Veneretket

VENEELLÄ PHUKETIN KIEHTOVILLE LÄHIKOHTEILLE  

Racha Yai- ja Noi- saaret tunnetaan helppoina kohteina, joiden nähtävyyksistä kuuluisampia ovat kauniit korallit, barrakudat, rauskut, mureenat ja silloin tällöin myös kilpikonnat ja delfiinit. Racha Yailla sijaitseva Haruby- hylky on suosittu ja mielenkiintoinen sukelluskohde, jolla asustaa suuria lepakkokaloja. 

Phi Phi- saaret sijaitsevat hieman kauempana, mutta ovat ehdottomasti sukeltamisen arvoinen kohde. Kohteet ovat kuuluisia useista kilpikonnistaan ja vievät sydämen valtavilla napostaja parvillaan ja riuttahaillaan. Näillä kohteilla myös snorklaajat näkevät lähes aina riuttahaita ja kilpikonnia.

King Cruiser- hylky on vuonna 1997 uponnut massiivinen katamaraani- autolautta. Korallin peittämälle alukselle ovat asettuneet asumaan tuhannet barrakuudat ja napsijat sekä isot leijonakalat.
King Cruiser vaatii sukeltajalta Advanced- luokituksen syvyytensä takia. Hylyn kansi sijaitsee noin 20 metrin syvyydessä ja pohja löytyy reilun 30 metrin syvyydestä.

Shark Point ja Anemone Reef ovat pinaakkeleja, joilta löytää upeaa korallia, mureenoita, koloissaan piileskeleviä viiksihain poikasia ja paljon makroelämää, kuten merietanoita ja pipefishejä.
Anemone Reefin sadat merivuokot ja niiissä asustavista vuokkokaloista tunnetuimmat klovnikalat eli tuttavallisemmin Nemot ovat upea näky.

Koh Doc Main seinämälle sukelletaan etsimään koloista erilaisia rapuja, merihevosia, mureenoita ja merietanoita. Seinämällä sijaitsevat kaksi luolaa ovat myös kiinnostava näky, vaikka ei luoliin sukelletakkaan sisälle ilman asianmukaista koulutusta.

Rantasukellus Phuketissa

Rantasukellus

AAMUPÄIVÄN SUKELLUS PHUKETIN RANNALTA

Helppo kohde niille, jotka eivät pidä venematkustamisesta.

Phuketin rantojen läheisyydessä elää kovan korallin suojissa paljon kasvuikäisiä kaloja, mureenoita ja merietanoita. Onpa siellä nähty jopa harvinaisempia merihevosia ja neulakaloja. Vesi ei kuitenkaan ole niin kirkasta kuin veneellä tavoitettavilla kohteilla.

Kaudella 2018-2019 teemme rantasukellukset Katan kauniilla rannalla sekä pienellä ja rauhallisella Ao Sanen rannalla.

Rantasukellukselle voit ottaa seuralaisesi mukaan ilman lisäveloitusta snorklaamaan tai muuten vaan viettämään mukavaa rantapäivää.

Haemme teidät hotelliltanne noin kello 9 aamulla, tutustumme rantaan ja sukellussuunnitelman tehtyämme on ensimmäisen sukelluksen aika. Sukelluksen jälkeen on mahdollisuus nauttia thai-lounas omakustannushintaan rannan ravintolassa. Ruokaa hetken sulateltuamme teemme toisen sukelluksen niin halutessanne.

Toisen sukelluksen tilalla voi myös snorklata, nauttia auringosta tai tutustua uuteen ympäristöön.
Viemme teidän takaisin hotellillenne noin klo 14. Halutessaan päivää voi jäädä jatkamaan rannalle klo 14 jälkeen, mutta tällöin joutuu itse vastaamaan taksikuljetuksesta takaisin hotellille.

Rantasukelluskohteemme soveltuvat loistavasti myös sukelluskokeilijoille!

Koko perheen snorklausretki Phuketissa

Koko perheen retki

MUKAVA PÄIVÄ MERELLÄ PERHEEN KANSSA

Onko sinua aina kiinnostanut kokeilla sukellusta ja päästä lähemmäs vedenalaista luontoa kuin snorklaamalla?

Uutena tuotteena valikoimissamme löytyy päiväretki Racha Yain- saarelle aluksella, jolla on aktiviteetteja koko perheelle.

Päivän aikana on mahdollisuus vierailla Racha Yain kauniilla rannoilla.
Vesipedoille on tarjolla snorklausvälineet, kajakki läpinäkyvällä pohjalla sekä SUP- lauta.

Mikäli aurinko tuntuu liian polttavalta niin viilentävään veteen pääsee alukselta myös vesiliukumäkeä pitkin ja se onkin usein perheen nuorimpien ahkerassa käytössä. Päivän pulikoinnin jälkeen uima-asuja on hyvä kuivatella aurinkokannella.
Aluksella on myös ilmastoidut sisätilat, joissa voi ottaa päiväunet tai vaikka pelata Playstationia.

Laivalta pääsee tietysti myös sukeltamaan oppaamme kanssa tai vaikka tekemään PADI:n sukelluskokeilun ja kokeilemaan miltä tuntuu hengittää pinnan alla sekä kokemaan vedenalaisen luonnon uudella tavalla.

Retkellä on tarjolla aamiainen, lounas, erilaisia juomia ja päivän aikana tarjoillaan myös myöhemmin hedelmiä.