Saariretket

Uimista, snorklausta ja aurinkoa!

Näillä retkillä keskitymme turkoosin veden ympäröimiin upeisiin saaristoihin, valkoisiin hiekkarantoihin, viidakon asukkeihin sekä vedenalaiseen maailmaan snorklaten.

Phi Phi X-Large- retkellä pääset kiipeämään Phi Phi Donin upealle näköalapaikalle, josta näkee kaikki Phi Phin saaret.
Phi Phi-retki on lyhyempi ja sen aikana pääset snorklauksen lisäksi näkemään Phi Phin upeat karstikivikalliot ja maailman kuulut rannat.
Saariretket sopivat mainiosti koko perheelle.

Uudella Krabi Highlights-retkellä pääset näkemään Krabin parhaat puolet.
Retkeen sisältyy vierailu Poda- ja Chicken-saarilla, Prinsessa rannalla, Pranang- ja Diamond-luolissa sekä Railayn-rannoilla. 

Kaikkiin retkiin sisältyy kuljetukset hotellilta, suomenkielisen oppaan palvelut, snorklausvälineet päivän ajaksi käyttöön sekä kaikki syötävät ja juotavat päivän aikana, (paitsi alkoholijuomat).
Retket toteutetaan yhdessä muiden paikallisten toimijoiden kanssa.

Huomioithan Similanin muuttuneet säännökset, joista voit lukea lisää täältä.
Similanin ja Surinin retket on varattava vähintään neljä päivää etukäteen varmistaaksemme saatavuuden. 
Similanin ja Surinin retkee tulee maksaa kokonaisuudessaan neljä päivää ennen retken alkua, eikä maksua valitettavasti voi palauttaa tämän jälkeen.

Lue lisää muista retkistämme alta.

Mukaan tarvitset

•    Uima-asun
•    Pyyhkeen
•    Aurinkovoidetta (suurella kertoimella)
•    Kameran
•    Pientä rahaa mahdollisia matkamuistohankintoja varten

Milloin

Ympäri vuoden:
Phi Phi X-Large: Joka päivä
Phang Nga / James Bond: Joka päivä
Mai Ton-saari: Joka päivä
Phi Phi: Ti ja La
Krabi Highlights: Ma ja Pe

15.10.-15.5.:
Similan-saaret: Ma, Ke ja Pe
Surin-saaret: Ke ja Su
Kradan- ja Mook-saaret: Ke ja Su
Koh Rok ja Koh Haa: Ti, To ja La

Hinnat kansallispuistomaksuineen

  Aikuiset: Lapset 4-12v.

Phi Phi X-Large
Phang Nga / James Bond
Mai Ton
Phi Phi
Krabi Hightlights
Similan
Surin
Kradan ja Mook
Koh Rok ja Koh Haa

3 700 THB
3 700 THB
3 500 THB
3 500 THB
3 900 THB
4 100 THB
4 300 THB
4 500 THB
4 500 THB
2 300 THB
2 300 THB
2 100 THB
2 100 THB
2 700 THB
2 700 THB
3 100 THB
2 900 THB
2 900 THB

Hinnat sisältävät kuljetukset Phuketista. 
Khao Lakista lähtiessä Similan ja Surin-retkille lasketaan hinnasta kuljetuksen osuus pois.

Varaaminen

Sähköposti: info@nostedive.com

Whats App: +66 87 106 5687

Facebookin Messenger

Phi PhiPhi Phi- saaret
James Bond saariJames Bond- saari Phang Ngalla
Snorklaus on kivaa
00_KohRok2_650_440.jpg

Rok ja Haa

SATUMAISEN KAUNISTA

Retkellä pääset ensin tutustumaan Phi Phi saarten upeisiin kohteisiin, Pileh laguuniin sekä Loh Samah lahteen, joiden maisemat ovat kuin suoraan sadusta.

Tämän jälkeen matka jatkuu kohti henkeäsalpaavan kauniita Rok- ja Haa-saaria. Näillä kaksoissaarilla on loistavia valkoisia hiekkarantoja, kristallinkirkasta vettä, sekä kauniita koralliriuttoja. Saatat törmätä saarilla myös metrin pituisiin varaaneihin. Rok-saarilla pääset viettämään rentoa vapaa-aikaa esimerkiksi uiden, aurinkoa ottaen tai snorklaten upeiden koralliriuttojen yllä. 

Päivän aikana tarjoillaan maittava picnic lounas. Haa-saarilla pääset myös snorklaamaan. Näkyvyys on fantastinen. Saatat nähdä merikilpikonnia, mureenoita, merikäärmeitä tai jopa mustatäplähaita. Nämä kaksoissaaret tarjoavat parhaimpia snorkauspaikkoja Thaimaan Andaman merellä häikäisevien hiekkarantojen lisäksi.

Surin merimustalaiskylä

Surin

 

KADONNUT PARATIISI

Koe ilmiömäinen vedenalainen maailma Surinilla. Surin-saaret on Burman rajan läheisyydessä sijaitseva snorklausparatiisi. Vuonna 1981 avattu syrjäinen kansallispuisto tarjoaa kristallinkirkkaan veden ja värikkään vedenalaisen elämänsä ansiosta.

Uskomattomia mahdollisuuksia niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin snorklaajalle. Myös saarten upeat valkoiset hiekkarannat ja rentous näyttävät sinulle miltä Thaimaa on parhaimmillaan. Nämä saaret ovat onnistuneet välttymään nykykehitykseltä ja säilyttäneet aitoa trooppisten saarten tuntua.

Surin-saaret on asuttanut merimustalaisyhteisö Mokenit, jotka asuvat yleensä Burman Mergui-saaristossa. Khao Lakista lähtevällä retkellä pääset vierailemaan upeiden snorklauskohteiden lisäksi myös tässä merimustalaisten asuttamassa kylässä sekä Ao Man Ngamin luontopolulla.

Phang Nga melonta

Phang nga

 

SEIKKAILU PHANG NGALLA

Tämä toiminnallinen saariretki vie sinut Phang Ngan alueen mielenkiintoisiin ja henkeäsalpaaviin kohteisiin. 

Retken aikana vieraillaan James Bond-saarella, jossa pääset kulkemaan itse 007:n polkuja. Koh Phanakin luolaan tutustuminen ja melominen maailman kuulujen mystisten Lod Nain luolien läpi jäävät varmasti mieleen!

Herkullisen lounaan nautit rauhallisessa yksityisravintolassa Koh Yaolla. Koh Panyeella pääset puolestaan tutustumaan pienen muslimikyläyhteisön värikkäseen elämään. Retken aikana rentoudutaan myös syrjäisillä Koh Nokin tai Koh Kudun rannoilla. 

Retken kohteiden järjestys on suuntaa antava, sillä pyrimme aina tarjoamaan parhaan ajankohdan vierailla kohteissa ilman väentungosta.

Maiton_650_440.jpg

Maiton

 

KRISTALLINKIRKAS VESI

Phuketin itärannikolla sijaitseva Mai Ton- yksityissaari on Phuketin ainoa massaturismilta säästynyt saarikohde. Pääsy saarelle on rajoitettua, joten luonnonrauha ja avarat rannat ovat valmiina vierailuasi varten! Saari sijaitsee vain 20 minuutin pikavenematkan päässä Chalongin satamasta.

Saarivierailun aloitamme snorklailulla, jonka aikana on mahdollisuus ihastella merenalaista elämää sekä mahdollisesti bongata jopa kilpikonnia tai mustekaloja. Snorklauksen jälkeen nautimme herkullisen thai-lounaan.

Saarella on myös mahdollisuus vierailla upealla näköalapaikalla, josta voi kirkkaana päivänä nähdä Krabin ja Phi Phin-, Phuketin- sekä Phang Ngan- saaret. Päivän aikana on mahdollisuus snoklauksen lisäksi myös muihin aktiviteetteihin, kuten SUP- lautailuun tai kajakkimelontaan (eivät sisälly retken hintaan).