Thaimaan Liveaboard Safarit

RENTOA LOMAA MERELLÄ – SUKELTAEN, SYÖDEN, NUKKUEN

Safarikohteilla näet isoimmat kalat ja suurimmat parvet kaikkein kirkkaimmissa vesissä.
Myös kilpikonnat ja pienimmät merieläimet, kuten ravut ja merietanat ovat kiehtovaa katseltavaa. Safareilla pääset nauttimaan myös upeista vedenalaisista maisemista turvallisesti koulutettujen oppaidemme kanssa.

Andamanin merialueella on useita eritasoisia sukellussafareita varten rakennettuja liveaboard- aluksia. Näillä aluksilla tehtävät safarit vievät sukeltajan kaukaisimmille ja kauneimmille sukelluskohteille, joilla tehdään yleensä neljä sukellusta päivässä.
Safareilla nukutaan aluksella 1-4 henkilön hyteissä ja nautitaan sukelluksen ja auringonpalvonnan lomassa useita maukkaita aterioita päivän aikana.

Safarit sopiva kaikille sukelluskokemuksesta riippumatta. Kohteet valitaan kokemuksen mukaan ja safarilla voi myös suorittaa PADI:n sukelluskursseja.

Ota meihin yhteyttä, kun haluat safarille niin toteutamme yhdessä sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon haluamanasi ajankohtana. Safareille saamme aina mukaan suomenkielisen oppaan 3 - 4 henkilön ryhmille. Pienemmille ryhmille oppaasta saattaa laivayhtiöstä riippuen aiheutua lisäkuluja. Pyrimme aina löytämään asiakkaillemme parhaan mahdollisen hinnan. 

MILLOIN

Sukellussafareita järjestetään pääasiassa marraskuusta toukokuun loppuun, koska Similanin alue on osan aikaa vuodesta rauhoitettuna luonnon elpymiseksi. Silloin myös meri on tyyneimmillään ja sää lähes aina aurinkoinen.
Kesäkaudella järjestetään kahden yön minisafareita Racha Noin ja Phi Phin saarille.

HINNAT ALKAEN

Similanin safari 3 päivää 
Etelä Andaman safari 5 päivää 
Burma/Myanmar safari 7 päivää 
16 100 THB + luonnonpuistomaksut
21 000 THB + luonnonpuistomaksut
46 000 THB + luonnonpuisto- ja sukelluslupamaksut

Kysy tarjouksistamme ryhmille ja seuroille!!!!

Sukelluskurssit safareilla:

Katso kurssien hinnat safareilla täältä.

S/Y Diva Andaman
Similanin saari
HuomS.jpg
sukerock_650_400.jpg

HUOMIOITAVAA:

Varaa safarisi ajoissa varmistaaksesi pääsysi haluamallesi safarille. Ne myydään usein loppuun jo varsin aikaisin!
Varsinkin yleisimpinä lomakuukausina sukelluslupia on vähemmän kuin halukkaita sukeltajia.

Vahvistaaksesi safarisi perimme varausmaksu, mikä on laivayhtiöstä riippuen 30-50% safarin hinnasta. Varausmaksu tulee suorittaa seitsemän (7) päivän kuluessa. Loppusumma safarista tulee olla suoritettuna viimeistään 45 päivää ennen lähtöpäivää.

Safarin varausmaksu palautetaan jos sukellussafari laivayhtiön osalta jostain syystä peruuntuu. Jos asiakas itse peruu matkan, maksua ei palauteta. Force majeure tapauksessa voit kääntyä matkavakuutusyhtiösi puoleen ja saada sieltä korvausta peruuntuneesta matkasta. Peruuntumistapauksissa saat meiltä todistuksen maksetuista kuluista vakuutusyhtiötänne varten.

Sukellusvakuutus on safareilla pakollinen. DAN ja Aquamed yms. vakuutukset kelpaavat hyvin.

Kuljetuksista Phuket - Khao Lak peritään lisämaksu 2 500 thb / suunta / auto. Maksu peritään autossa.

Kysy lisää tai varaa: info@nostedive.com

Manta Black Rockilla

Burma  Myanmar

Safareista pisin suuntautuu mystiseen Myanmariin. Viimevuosina alueelta on löydetty lajeja joita ei Thaimaassa näy ja korallin ja makron määrä on laaja. Delfiinit, merihevoset, kotka- ja paholaisrauskut sekä erilaiset hait esittäytyvät usein.

HINNAT ALKAEN 46 000 THB + 230 - 250 USD

KESTO 7 PÄIVÄÄ.

Soveltuu kokeneille sukeltajille, minimiluokitus AOWD tai P2

Valashai Similanilla

Similan ja Richelieu Rock

Similanin luonnonpuisto sekä Koh Bon, Koh Tachai ja Richeliu Rock tarjoavat sukeltajille Thaimaan kirkkaimmat vedet ja paratiisimaisemat. Tällä safarilla on mahdollista nähdä mm. hylkyjä, suuria kalaparvia, merikilpikonnia, paholaisrauskuja sekä tuurilla myös valashaita. Lähtöjä joka viikko.

HINNAT ALKAEN 16 100 THB.

KESTO 3 - 5 PÄIVÄÄ.

Soveltuu kaikille vasta-alkajista lähtien.

Koh Haan katedraali

Eteläinen Andaman

Koh Lipe, Hin Daeng, Hin Muang ja Koh Haa

Koe Koh Lipen kirkkaat vedet, Koh Haan katedraalimaiset onkalot, sekä Punaisena Kivenä tunnettu kalaparatiisi ja puhdistusasema Hin Daeng.
Upeat vaihtelevat kohteet tarjoavat runsaiden korallien lisäksi usein kilpikonnia, ankeriaita, leopardi- ja riuttahaita. Monesti näemme myös isoja Manta rauskuja ja valashaita.

 HINTA ALKAEN 21 500 THB.

 KESTO 2 - 5 PÄIVÄÄ

Soveltuu kaikille vasta-alkajista lähtien.